logo
28/03
27/03
26/03
25/03
24/03
22/03
21/03
2 ...

Портнов позивається до Порошенка щодо захисту честі та гідності

15-08-2019 18:14874

Портнов позивається до Порошенка щодо захисту честі та гідності
Фото: ukraina.ru

Колишній заступник голови Адміністрації Віктора Януковича Андрій Портнов подав позов про захист честі й гідності проти п’ятого президента Петра Порошенка, його політичної сили «Європейська Солідарність» та телеканалу «Прямий».

Про це повідомляє «Українська правда», посилаючись на інформацію з Telegram-каналу Андрія Портнова.

«Це позов за тупість. Петре Олексійовичу, чекаю у суді вас, вашу злодійську партію і ваш за*рочений телеканал. Про дату засідання повідомлю додатково», – йдеться в повідомленні.

 Позов подано до Печерського райсуду Києва. Згідно з позовною заявою, Портнов вимагає спростувати недостовірну інформацію про нього, озвучену Порошенком та оприлюднену на сайтах партії «ЄС» та «Прямого».

Зокрема, позов стосується заяви Порошенка такого змісту: «…Матеріали «справи моряків», не зважаючи на таємницю слідства, були передані ДБР пану Портнову, який потім передав цю інформацію Російській Федерації, а конкретно постійному представнику РФ в ООН Василю Небензю».

Портнов назвав цю інформацію такою, що зачіпає його честь та гідність, а також завдає шкоди діловій репутації. Він вимагає, щоб її визнали недостовірною та спростували у такий же спосіб, як і поширили: шляхом розміщення на сайтах «ЄС» та «Прямого».  

Leopolis.news