«Kalush Orchestra» сподівається на перше місце на Євробаченні

http://leopolis.news/post/63843/kalush-orchestra-spodivaetsya-na-pershe-misce-na-evrobachenni

11/05/2022

Про це повідомляють на сторінці «Євробачення Україна». 

«Перша емоція, коли дізнався, що «Kalush Orchestra» потрапив у фінал – бурхлива емоція, яку не описати словами. Якщо ви дивилися, можна побачити, наскільки ми були емоційні. Але інтрига була, нас тримали трохи у напрузі. Ми дуже раді, що вийшло так. Євробачення під час війни дуже важливе. Тому що нашу культуру хочуть знищити, а ми тут є, щоб показати, що вона жива. Наша музика жива, красива та має свій власний почерк, — поділився Олег Псюк і додав: — Вітаю всю Україну із виходом до фіналу Євробачення, дякую всім українцям, які голосували за нас за кордоном, велика подяка всім, далі буде… Маємо надію на перше місце», – сказав Олег Псюк. 

Зазначимо, глядачі в арені Pala Olimpico слухали пісню «Stefania» стоячи з українськими прапорами та вітали їх бурхливими оплесками. Учасники Ісландії і Латвії під час оголошення результатів тримали прапори України на знак підтримки.  

Олег Псюк, своєю чергою, подякував країнам за підтримку: «Ця емпатія щира, не лише на словах. Всім велика подяка, хто підтримує Україну».

Як повідомляли, 10 травня відбувся перший півфінал Євробачення 2022 завершився. У фінал конкурсу потрапили такі країни:

Підготував Олександр Чамара, Leopolis.news