logo
19/04
18/04
17/04
2 ...

У Червонограді 23-річний чоловік вдарив ножем та пограбував перехожого

11-05-2022 19:431056

У Червонограді 23-річний чоловік вдарив ножем та пограбував перехожого
Фото: Нацполіції України у Львівській області

Потерпілий із тілесними ушкодженнями госпіталізований у реанімаційне відділення. За скоєне затриманому, 23-річному місцевому мешканцю, загрожує позбавлення волі на строк до п'ятнадцяти років із конфіскацією майна.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

10 травня, близько 12.30, до поліції надійшло повідомлення про те, що на вулиці Василя Стуса у Червонограді скоєно розбійний напад на перехожого.

На місце події негайно виїхали слідчо-оперативна група та інші співробітники Червоноградського районного відділу поліції. Як встановили поліцейські, до скоєння розбійного нападу на 27-річного мешканця одного з сіл Червоноградського району причетний 23-річний місцевий мешканець. Під час раптово виниклого конфлікту зловмисник наніс потерпілому удар ножем у передпліччя, заволодів його мобільним телефоном, барсеткою та іншим майном, а також велосипедом, на якому втік з місця події.

Вивчивши відео з камер спостереження та провівши інші оперативно-розшукові заходи, оперативники кримінальної поліції невдовзі встановили місцеперебування зловмисника та затримали його у порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України.

Речові докази у затриманого вилучено.

Потерпілого з тілесними ушкодженнями госпіталізовано у реанімаційне відділення.

Слідчі територіального підрозділу поліції повідомили зловмиснику про підозру в скоєнні правопорушення, передбаченого  ч.4 ст.187 (Розбій, вчинений в умовах воєнного або надзвичайного стану) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від восьми до п'ятнадцяти років із конфіскацією майна.

Невдовзі суд обере підозрюваному запобіжний захід.

Досудове розслідування триває.

Підготувала Анастасія АндрійчукLeopolis.news