logo
28/03
2 ...

На вечорі французької музики та атмосфери «Ville de l’amour» у Шипільській збиратимуть кошти для «Азову»

27-05-2022 20:57803

На вечорі французької музики та атмосфери «Ville de l’amour» у Шипільській збиратимуть кошти для «Азову»

4 червня о 19:00 на наймальовничішій терасі області у відпочинковому комплексі «Шипільська» відбудеться вечір французької музики та атмосфери «Ville de l’amour», або ж просто музичний пікнік.

Захід відбудеться зважаючи на численні прохання, повідомили організатори Fedorchuk instrumental та VINIL Concert agency.

«Це буде більше, ніж просто концерт, це буде вибух французької романтики під зорями! Музиканти подарують гостям коктейль з неймовірної суміші класичних творів із вкрапленнями джазових імпровізацій та шаленого драйву у стилі мануш. На сцені чисто чоловіча команда! Програма складається з творів Рішара Гальяно, Мішеля Леграна, Джанго Рейнхардта, Юбера Жиро, Стефана Грапеллі та ін», розповіли організатори музичного пікніка Fedorchuk instrumental та VINIL Concert agency.

На гостей чекає романтичний вечір під відкритим небом з літнім дрес-кодом для «white party»; звучатимуть найвідоміші шлягери французького кінематографу, циганський стиль мануш; відбуватиметься дегустація смачного французького вина та сиру. З приємностей також втішний бонус для тих, хто дотримається дрес-коду (білий одяг).

Поспішайте придбати квитки, адже кількість місць обмежена! concert.ua/uk/event/vechir-francuzkoyi-muziki-ta-atmosferi

Цей виступ для допомоги і перемоги, адже частина виручених коштів буде передана на потреби ЗСУ. На території будуть розміщені банери з QR кодом, відсканувавши який можна перерахувати кошти на допомогу українській армії. Зібрані гроші надходять на рахунок ГО Міжнародна Асоціація Мистців, далі ми передамо їх на потреби окремого полку спеціального призначення «А30B».

Лінк для донатів: https://tinyurl.com/JAZZ-PRIVATBANK

MONOBANK - https://send.monobank.ua/jar/F6hAjTrXv

PayPal: AFofUkraine@gmail.com

Підготувала Ольга Балух, Leopolis.news