До Дня медика відбулася лекція на тему «Організація та функціонування медично-санітарної служби УПА»

http://leopolis.news/post/66232/do-dnya-medyka-vidbulasya-lekciya-na-temu-organizaciya-ta-funkcionuvannya-medychno-sanitarno-slujby-upa

20/06/2022

Про це повідомляє відділ комунікації та промоції Львівського національного медичного університету ім. Данила Галицького.

Захід для студентів та викладачів Університету пройшов у форматі онлайн. Лекцію підготувала та прочитала  доцент кафедри українознавства Наталія Гірна. 

У своєму виступі доповідачка представила роботу медичної служби УПА як складової українських визвольних змагань. Вона також дослідила особистий внесок студентів-медиків та випускників нашого Університету у справі надання медичної допомоги під час повномасштабного вторгнення рф на територію України.

В організації заходу взяли участь проректор з науково-педагогічної роботи ЛНМУ імені Данила Галицького, професор Анатолій Магльований, заступник декана з виховної роботи медичного факультету №1, асистент кафедри нормальної анатомії Максим Цитовський, голова студентського самоврядування Університету Світлана Налигач, староста 2-го потоку медичного факультету №1 Вікторія Подолюк.

Лекція є у відкритому доступі: 

https://drive.google.com/file/d/1v4lotW2hMzR0WpTgi3RxsoOYgmXiZV6A/view?usp=sharing

Усі матеріали лекції:

https://drive.google.com/drive/folders/1lqwkIPhxZ9V6dSbW-xMabCUq1JZWdOw3?usp=sharing

Підготувала Ольга Балух, Leopolis.news