logo
25/04
24/04
2 ...

На Львівщині триває перевірка укриттів у школах

21-06-2022 16:591131

На Львівщині триває перевірка укриттів у школах
Фото: ЛОДА

Одним з найголовніших завдань є забезпечення школярам умов, за яких їхнє життя буде в безпеці.

Минулого тижня директор Департаменту освіти й науки Львівської ОВА Олег Паска та заступниця Ольга Котовська відвідали Бірківський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів імені Тараса Шевченка. Метою візиту був огляд укриттів, перевірка їх на відповідність вимогам, оскільки з 1 вересня планується відновлення очного навчання, повідомляє пресслужба Львівської ОВА.

Одним з найголовніших завдань є забезпечення школярам умов, за яких їхнє життя буде в безпеці.

Директор департаменту оглянув актову залу, музей Тараса Шевченка, навчальні кабінети, поспілкувався з вчителями та обговорив з ними методику їхньої роботи та освітянські проблеми.

Наталія Грицан зазначила, що у закладах освіти громади працюють дуже талановиті педагоги, які заслуговують на пошану та увагу, адже виховали не одне покоління талановитих і розумних особистостей.

Окрему увагу приділили питанням матеріального та освітнього забезпечення. Їх обговорили з Наталією Грицан, ТВО начальника відділу освіти, культури, молоді та спорту.

«Ми мусимо працювати на результат, розвивати та виховувати молоде покоління в дусі патріотизму, сприяти розвитку особистості», — підсумував Олег Паска.

Зазначимо, що днями відбулась нарада із Львівським ДСНС де обговорили створення комісій на рівні відділів освіти територіальних громад, які займатимуться перевіркою та складанням актів на відповідність встановленим вимогам укриттів у закладах освіти. В склад комісій входитимуть представники ДСНС, освітяни територіальних громад, представники закладів освіти.

Підготувала Анастасія Андрійчук, Leopolis.news