logo
19/04
18/04
17/04
2 ...

У Львові судитимуть наркозбувача з Донеччини, у якого знайшли важких наркотиків на 1 млн грн

23-06-2022 17:27651

У Львові судитимуть наркозбувача з Донеччини, у якого знайшли важких наркотиків на 1 млн грн
Фото: Поліція Львівської області, Львівська обласна прокуратура

У Львові затримали зловмисника, який збував «кокаїн», «метадон», «канабіс» та психотропні речовини методом розкладання «закладок».

Про це сьогодні, 23 червня, повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

Під час досудового розслідування правоохоронці встановили, що 36-річний житель Донецької області розповсюджував наркотики та психотропи в особливо великих розмірах розкладаючи «закладки» у різних районах Львова.

Під час санкціонованих обшуків правоохоронці виявили та вилучили у зловмисника наркотичні засоби – «канабіс», «кокаїн», «метадон», а також психотропні речовини – «LSD», «МДМА», «PVP», «метамфетамін» та «амфетамін». 

За цінами «чорного» ринку вартість вилучених наркотичних та психотропних засобів становить близько 1 мільйона гривень.

Зловмисника було затримано в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні, відкритому за ч.3 ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України, завершене. Суд обрав зловмиснику запобіжний захід – тримання під вартою.

Обвинувальний акт щодо зловмисника правоохоронці 22 червня скерували на розгляд суду. За скоєне йому загрожує покарання – до дванадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Підготувала Ольга Балух, Leopolis.news