logo
29/03
28/03
27/03
26/03
25/03
2 ...

У Львові судитимуть ще одного шанувальника «руZZкого міра» (ФОТО, ВІДЕО)

24-06-2022 11:39820

У Львові судитимуть ще одного шанувальника «руZZкого міра» (ФОТО, ВІДЕО)
Фото: ілюстративне

Прокурори на Львівщині скерували обвинувальний акт стосовно громадянина України за фактом відкритого виправдовування, визнання правомірною та заперечення збройної агресії рф проти України (ч. 1 ст. 436-2 КК України).

Як інформує відділ інформаційної політики Львівської обласної прокуратури, слідством встановлено, що з березня по травень 2022 року проросійськи налаштований чоловік на своїй особистій сторінці у соцмережах здійснював уподобання дописів проросійських та агресивно налаштованих проти України сторінок, які прославляють учасників збройної агресії РФ проти України та заклики не чинити спротиву країні-агресор.  

Також в особистому листуванні зі знайомими підтримував військові дії РФ, визнав правомірною збройну агресію проти України, розпочату у 2014 році. 

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювалося співробітниками Управлінням СБУ у Львівській області.  Вони його і затримали. Окрім іншого, за гроші від кураторів з росії намагався здати ворогу позиції блок-постів ЗСУ.

 

Leopolis.news