logo
23/04
22/04
21/04
20/04
2 ...

У Львові водій «під кайфом» та з чужими правами пропонував хабар поліцейським

24-06-2022 12:34722

У Львові водій «під кайфом» та з чужими правами пропонував хабар поліцейським
Фото: Патрульна поліція Львівської області

У Львові водій з ознаками наркосп’яніння надав патрульним чуже посвідчення водія, а після цього запропонував неправомірну вигоду поліцейським.

Як повідомляє Патрульна поліція Львівської області, 23 червня правоохоронці зупинили автомобіль Dacia SuperNova, за кермом якого був 44-річний чоловік. Він не пропустив пішохода на переході.

Під час перевірки документів, патрульні помітили кардинальну відмінність фотографії із зовнішністю чоловіка. Він почав щось пояснювати. Натомість поліцейські встановили, що це посвідчення не його. З’ясувалося, що керманич позбавлений прав ще у 2017 році і з того часу не забрав документу.

Також у водія виявили ознаки наркосп'яніння, від перевірки він відмовився. Натомість водій почав пропонувати гроші поліцейським.

Попередження про кримінальну відповідальність на нього не подіяли. Чоловік підійшов до службового автомобіля і кинув на переднє сидіння 5 тисяч гривень. На місце події одразу викликали слідчо-оперативну групу.

На порушника склали відповідні адміністративні матеріали, окрім того, йому загрожує кримінальна відповідальність за пропозицію неправомірної вигоди.

Підготувала Ольга Балух, Leopolis.news