logo
28/03
27/03
26/03
25/03
22/03
2 ...

У Львові за шахрайство судитимуть жителя Вінниччини

24-06-2022 19:171177

У Львові за шахрайство судитимуть жителя Вінниччини
Фото: pravda.com.ua

Підозрюваного, 22-річного мешканця Вінницької області, який зараз відбуває покарання за розбій, викрили оперативники Управління протидії кіберзлочинам у Львівській області зі своїми колегами – співробітниками оперативного відділу ДУ «Львівська установа виконання покарань №19», спільно із слідчими Львівського районного управління поліції №1, за процесуального керівництва Галицької окружної прокуратури міста Львова.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Як встановили правоохоронці, зловмисник разом із своїм спільником розміщували у соціальних мережах неправдиві оголошення про продаж деревини різних порід, а також продуктів харчування та товарів першої необхідності, яких насправді в наявності не мали. В подальшому вони повідомляли потенційним клієнтам, які звертались за оголошеннями, свої банківські реквізити, куди ті переказували грошові кошти, які зловмисники привласнювали.

Слідчі територіального підрозділу поліції повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.3 ст.190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від трьох до восьми років.

Досудове розслідування триває.

Підготував Володимир Піняжко, Leopolis.news