logo
20/04
19/04
2 ...

На Золочівщині рятувальники гасили пожежу на території приватного господарства

26-06-2022 14:19752

На Золочівщині рятувальники гасили пожежу на території приватного господарства
Фото: ДСНС у Львівській області

26 червня о 04:02 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу в м. Броди на вул. Тернопільська, Золочівського району. За повідомленням, пожежа виникла в гаражі, розміщеному на першому поверсі двохповерхового житлового цегляного будинку.

Про це повідомляє пресслужба ГУ ДСНС України у Львівській області.

До місця події виїхали вогнеборці 10-ої державної пожежно-рятувальної частини м. Броди. На момент прибуття пожежників до місця виклику з гаража вибивались язики полум’я. Під час розвідки пожежі також було виявлено загорання у житловій кімнаті будинку та в літній кухні що знаходилась поруч. Через сильне задимлення вогнеборцям довелось працювати у спеціальних апаратах захисту органів дихання та зору.

О 04:33 вогнеборці локалізували пожежу, та о 4:44 ліквідували. Внаслідок пожежі вогонь знищив автомобіль «Dacia Logan», речі домашнього вжитку на площі 4 кв.м., перекриття на площі 20 кв.м., пошкодив стіни на площі 44 кв.м. в гаражі, знищив речі домашнього вжитку на площі 4 кв.м., пошкодив стіни на площі 30 кв.м. в житловій кімнаті будинку, а також знищив речі домашнього вжитку на площі 1 кв.м. в сусідній цегляній літній кухні.

До ліквідації пожежі залучили 9 чоловік особового складу та 2 одиниці спецтехніки.

Причини та обставини пожежі встановлюють правоохоронні органи.

На пожежі ніхто не постраждав.

Підготував Володимир Піняжко, Leopolis.news