logo
19/04
2 ...

З початку війни над територією Львівщини збили 24 крилаті ракети та 11 ворожих безпілотників

28-06-2022 16:56703

З початку війни над територією Львівщини збили 24 крилаті ракети та 11 ворожих безпілотників
Фото: izbirkom.org.ua

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну над територією Львівщини повітряне командування «Захід» Повітряних Сил ЗСУ збило 24 ворожі крилаті ракети та 11 безпілотних летальних апаратів.

Про це розповів перший заступник начальника Львівської ОВА Андрій Годик, повідомляє пресслужба ЛОВА.

«Окремо хочу відзначити роботу і взаємодію із нашими захисниками неба – зокрема військовослужбовцями ПВК «Захід». Вони провели грандіозну роботу, наслідком чого є 24 збиті крилаті ракети на території Львівської області, 11 безпілотних летальних апаратів», - зазначив він.

Також Андрій Годик нагадав мешканцям області про роботу чат-бота «Щось летить». Він дає можливість громадянам повідомляти про загрозу в небі (ракету, безпілотник чи літак).  

«Безпекова ситуація на Львівщині є цілком контрольованою. Водночас хотів би сказати, що в теперішніх умовах і з огляду суттєвих загроз ракетних ударів 100% безпечного місця на території України фактично немає. Наше завдання, щоб і надалі наш силовий блок, правоохоронці здійснювали ефективну роботу по виявленню і попередженню будь-яких злочинних проявів чи актів агресії по відношенню, як до мирного населення, так і об’єктів інфраструктури»,-  наголосив Андрій Годик.

Підготував Володимир Піняжко, Leopolis.news