logo
28/03
2 ...

Лисичанськ потерпає від нескінченних авіаударів, дуже багато руйнувань – Сергій Гайдай

30-06-2022 09:37814

Лисичанськ потерпає від нескінченних авіаударів, дуже багато руйнувань – Сергій Гайдай
Фото: facebook.com/odalug

Очільник Луганщини наголосив, що росіяни кинули практично всі сили на захоплення міста.

Про це повідомляє Луганська ОВА.

«У місті важко знайти безпечне місце. Люди мріють хоча б про пів години тиші, але окупанти не спиняються, обстрілюючи зі всіх наявних видів озброєння. Вчора на Лисичанськ здійснено декілька авіанальотів. Руйнувань дуже багато. Так, авіаударів завдано по території нафтопереробного заводу та у районі Вовчоярівки. Повністю знищено приміщення відділу поліції. У місто регулярно намагаються увірватися диверсанти. Зокрема, у районі Верхньокам’янки вчора одну ДРГ було знешкоджено», – поінформував Сергій Гайдай.

Також пошкоджена така кількість будинків, що вже не встигають підраховувати. У підвальному приміщенні одного із них після ліквідації пожежі знайшли тіло жінки без ознак життя.

Начальник обласної військової адміністрації додав, що ворог не припиняє обстріл території уздовж річки Сіверський Донець.

Вогнем росіян уражені обидва береги – і з боку Сєвєродонецька, і з боку Лисичанська. Майже під постійним вогневим тиском район «Донсоди».

«Ворог не полишає намірів блокувати Лисичанськ та взяти під контроль ділянку автошляху Лисичанськ – Бахмут. 29 червня ним обстріляна цивільна інфраструктура Лисичанська та Верхньокам’янки. Сьогодні зранку росіяни ведуть наступ поблизу Верхньокам’янки та штурмові дії поблизу Лисичанського нафтопереробного заводу», – повідомив Сергій Гайдай.

Підготувала Анастасія Андрійчук, Leopolis.news