logo
16/04
15/04
14/04
13/04
2 ...

«Традиційно не впоралися з поставленим завданням»: Залужний потролив армію рф і показав як ЗСУ зачистили Зміїний

02-07-2022 17:15872

«Традиційно не впоралися з поставленим завданням»: Залужний потролив армію рф і показав як ЗСУ зачистили Зміїний
Фото: Скріншот

ЗСУ «допомогли» окупантам остаточно евакуювати залишки свого гарнізону зі Зміїного.

Про це повідомив Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний.

«Вчорашніми авіаударами росіяни намагалися знищити свою техніку, озброєння і майно на острові Зміїний. Однак, традиційно не впоралися з поставленим завданням. Ми «допомогли» окупантам остаточно евакуювати залишки свого гарнізону з нашого острова. Більше там «русскім духом» не пахне. Все буде Україна!», - зазначив Валерій Залужний.

Додамо, що напередодні Головнокомандувач Збройних Сил України Валерій Залужний повідомляв, що росіяни обстріляли Зміїний фосфорними бомбами з літаків Су-30 ВКС ЗС рф.

«Керівництво збройних сил РФ не дотримується навіть власних заяв, які декларують "жест доброї волі», - зауважив Валерій Залужний. - Сьогодні близько 18:00 з аеродрому Бельбек пара літаків Су-30 ВКС ЗС РФ двічі завдала удару фосфорними бомбами по острову Зміїний, де нібито «завершили виконання завдань». Усім, хто говорить про домовленості з Росією, варто знати ці факти».

Головнокомандувач Збройних Сил України також підкреслив, що єдине, в чому противник послідовний — незмінна «влучність» завдання ударів».

Підготувала Анастасія Андрійчук, Leopolis.news