logo
29/03
28/03
2 ...

У Жовкві пройшов другий освітній бранч «Жити між тривогами» (ФОТО)

06-07-2022 13:301207

У Жовкві пройшов другий освітній бранч «Жити між тривогами» (ФОТО)

«Жити між тривогами» – під такою назвою у Жовкві провели другий освітній бранч учора 5 липня.

Організатором заходу виступив відділ освіти Жовківської міської ради.

Освітянки з цілої області зібрались у місцевому конференц-залі, обмінювались думками та тривогами, говорили про майбутнє. Про те, що зараз турбує всіх – про війну і волонтерство, інформаційну гігієну у суспільстві.

Організатори підготували для учасників насичену програму. Серед спікерів – сестра Севастіяна Карвацька, журналістка та волонтерка Ксенія Клим, медіаторка Наталя Кузьма, експерт з проектного та стратегічного планування – Іван Кульчицький. На завершення заходу перед учасниками виступила львівська поетеса Ілона Верхівська-Ельтек. Модерувала захід Мар’яна Гірняк.

Хоча й у назві значиться – освітній, взяти участь могли усі охочі, заповнивши попередньо електронну форму. Зустріч була надзвичайно душевною. Тут були і сльози, і щем, і гордість від того, що ми є – великий нескорений народ.

Ідейна натхненниця бранчу, Марія Деревінська, провідна спеціалістка відділу освіти, поділилась своїми відчуттями уже після підбиття підсумків заходу: «Ця війна забрала у нас дуже багато, але ми точно не маємо права здаватися, не можемо зачинитися в собі, закрити двері своєї душі чи свого будинку на 7 замків, бо від цього нікому не стане легше, і перемога не буде швидшою. Мусимо брати відповідальність за тих хто поруч і потребує нашої допомоги та проживати кожен день, дарований нам Богом і нашими збройними силами. Віримо у нашу перемогу та сподіваємось зустрітись уже на третьому бранчі».

Leopolis.news