logo
27/03
26/03
25/03
24/03
22/03
21/03
20/03
2 ...

Зеленський запевняє, що не має жодного непорозуміння із Залужним

06-07-2022 19:041141

Зеленський запевняє, що не має жодного непорозуміння із Залужним
Фото: president.gov.ua

Президент України Володимир Зеленський каже, що у нього немає непорозумінь із головнокомандувачем ЗСУ Валерієм Залужним, а є командна робота.

Про це він сказав під час спільної з Прем'єр-міністром Ірландії Міхалом Мартіном пресконференції, коментуючи попереднє рішення Генштабу щодо дозвільного порядку виїзду військовозобов’язаних осіб, повідомляє «Укрінформ».

«Що стосується непорозуміння (із Залужним – ред.) - ніякого непорозуміння у нас немає. У нас війна, і ми повинні працювати однією командою. І ми так і працюємо. Якщо є якась неузгодженість або непогодженість, треба виправляти ці помилки. Вони дрібні, я вважаю, порівняно з тією міцністю, яку демонструє наша держава, народ України, наші ЗСУ, як ми разом воюємо», – наголосив Зеленський.

За його словами, із деталями рішення Генштабу щодо порядку пересування військовозобов’язаних за межі місць реєстрації за умови наявності відповідних дозволів розібралися на засіданні Ставки верховного головнокомандувача. За його словами, «деталі говорять, що воно прийнято неправильно», тому має бути скасоване.

 

Як повідомляли, сьогодні Головнокомандувач ЗС України, генерал Валерій Залужний поінформував про скасування порядку надання дозволу військовозобов’язаним на виїзд за межі місця проживання.

У мережах багато аналітиків припускають, що ця вся історія інспірована штучно "слугами народу" з метою дискредитації військового керівництва, зокрема, Залужного. Мовляв, він має занадто позитивний імідж.

Підготував Олександр Чамара, Leopolis.news