logo
29/03
28/03
27/03
26/03
25/03
22/03
2 ...

У Львові видали унікальний посібник для косметологів

21-07-2022 13:119034

У Львові видали унікальний посібник для косметологів
Фото: olgasudnyk.com

Провідний навчальний і косметологічний центр Olga Sudnyk Academy of Beauty видав унікальний посібник для косметологів. Це вже третя книга з практичної косметології, яка побачила світ завдяки Academy of Beauty. Розмовляємо про це видання з автором посібника Ольгою Судник.

Пані Ольго, як виникла ідея такого посібника? Сьогодні на книжковому ринку україномовних видань цього напрямку обмаль.

Насправді професійної україномовної літератури практично немає нині в країні. Тому, враховуючи великий практичний досвід нашої діяльності у галузі практичної косметології, ми поступово заповнюємо цю нішу нашими посібниками. «Практична косметологія» – це вже третій посібник, який ми видали. Він буде цікавим як для студентів курсів косметології, так і усім, хто працює у цій галузі естетичної медицини.

Розкажіть кілька слів про цю книгу?

Це сучасний посібник, у якому зібрано теми, які розкривають такі косметологічні стани як акне, купероз, розацеа, демодекоз, еритроз тощо. У книзі читачі зможуть знайти відповіді на усі непрості запитання, які часто виникають у багатьох людей, що цікавляться цією тематикою. Наш посібник – це своєрідний путівник у світ практичної косметології, де спеціалісти навчаться вірно ставити діагноз і призначати відповідний косметологічний догляд. Як я вже розповідала це наш уже третій посібник, хоча сподіваюся, що не останній. Основна його мета – полегшення отримання теоретичних знань і застосування нових навиків на практиці.

З огляду на ситуацію в країні, як все-таки розвивається ваша діяльність? Які зміни приніс 2022 рік?

З кожним роком наш навчальний центр розвивається і удосконалюється. Не винятком став і цей, хоч дуже й складний 2022 рік. Наша робота – це те, що ми вміємо робити найкраще. І ефективно працюючи ми маємо можливість допомагати й підтримувати інших. Ми й далі проводимо наші курси, які є першим кроком до успішної кар’єри косметолога. У цілому світі це престижна, цікава, перспективна й затребувана професія. Індустрії краси, яка стрімко розвивається, вічна.

Нашими студентами можуть стати усі без вікових обмежень. Як і абітурієнти, так і студенти, які вже здобули освіту або люди, які хочуть змінити професію. У нашому центрі слухачі отримують високоякісне навчання на практиці, відпрацьовуючи усі навички косметолога на моделях.

Цей рік нас усіх згуртував. Усі ми маємо нові виклики й переживання. Але це стимулює нас працювати ще краще і крок за кроком веде до нашої мети. 

Як можна придбати ваш посібник?

Придбати посібник можна, замовивши нашому на сайті olgasudnyk.com, а також у нашому центрі за адресою вулиця Вороного, 3. Завжди будемо раді бачити в Olga Sudnyk Academy of Beauty усіх, хто мріє про красу і здоров’я.

Розмовляв Маркіян ВОЙТОВИЧ, Leopolis.news