logo
28/03
27/03
26/03
25/03
22/03
2 ...

Розбійнику зі Стрия світить 7 років

30-08-2019 14:581003

Розбійнику зі Стрия світить 7 років
Фото: pravda.com.ua

За процесуального керівництва Стрийської місцевої прокуратури слідчими місцевого відділу поліції завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом вчинення 39-річним стриянином кримінальних правопорушень, передбачених ч.1 ст.187 КК України (напад з метою заволодіння чужим майном, поєднаний із насильством, небезпечним для життя чи здоров'я особи, яка зазнала нападу (розбій)) та ч. 2 ст. 342 КК України (опір працівникові правоохоронного органу під час виконання ним службових обов'язків).

Про це повідомляє пресслужба прокуратури Львівської області.

Інцидент стався поблизу місцевої крамниці.

В ході досудового розслідування встановлено, що підозрюваний напідпитку, поблизу магазину «Рукавичка» у Стрию, зустрів знайомого та розпочав з ним словесний конфлікт, під час якого безпричинно завдав йому численні удари руками та ногами по тілу.

Встановлено, що постраждалий намагався утекти, проте зловмисник наздогнав його та продовжив бити.

Своїми діями розбійник спричинив чоловіку легкі тілесні ушкодження з короткочасним розладом здоров’я.

Крім цього, лиходій вкрав телефон потерпілого.

Фігуранту обрано найсуворіший запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави.

Варто зазначити, що на розгляді у Стрийському міськрайонному суді Львівської області, стосовно обвинуваченого уже перебувають матеріали кримінального провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 3 ст. 296 КК України (хуліганство, дії пов’язані з опором представникові влади або представникові громадськості, який виконує обов’язки з охорони громадського порядку).

Довідково: за вчинення інкримінованих злочинів йому загрожує до від 3 до 7 років позбавлення волі.

Leopolis.news