logo
17/04
16/04
15/04
12/04
2 ...

Амфетамін, екстазі, «PVP»: у Львові затримали «закладчика» з Рівненщини

02-08-2022 14:24563

Амфетамін, екстазі, «PVP»: у Львові затримали «закладчика» з Рівненщини
Фото: Поліція Львівської області

Встановлено, що зловмисник продавав психотропні речовини через мобільний додаток Telegram. Спочатку по місту робив закладки, а потім скидав інформацію про місце їх розташування покупцям.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

24-річного жителя Рівненської області затримали дільничні офіцери поліції Львівського районного управління поліції №2 спільно з бійцями Національної гвардії України 1 серпня на вулиці Володимира Великого у Львові під час патрулювання. У зловмисника було виявлено 8 згортків із психотропною речовиною, зовні схожою на «PVP». Також у місцях закладок, які зловмисник встиг зробити, поліцейські вилучили 22 розфасовані згортки з психотропним засобом.

Крім того, під час санкціонованого обшуку в помешканні, яке орендує зловмисник, поліцейські виявили та вилучили таблетки та пакетики з порошкоподібною речовиною, зовні схожі на «амфетамін», «екстазі» та «PVP». Усе вилучене скеровано на експертне дослідження.

Зловмисника затримано у порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили його в ізолятор тимчасового тримання, невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Франківської окружної прокуратури, відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років.

Досудове розслідування триває.

Підготувала Ольга Балух, Leopolis.news