Львівський національний медуніверситет ім. Данила Галицького – перший серед медичних ЗВО України

http://leopolis.news/post/68848/lvivskyy-nacionalnyy-meduniversytet-im-danyla-galyckogo--pershyy-sered-medychnyh-zvo-ukrany

02/08/2022

Львівський національний медичний університет ім. Данила Галицького традиційно займає лідерські позиції. Цього року він став першим серед медичних закладів вищої освіти. У загальному рейтингу наш університет увійшов у десятку найкращих посівши 6-те місце серед 250 закладів вищої освіти України. Наш Університет піднявся на три позиції, порівняно із минулорічними показниками у загальному рейтингу, інформує відділ комунікації та промоції вишу.

У якості вихідних даних для складання консолідованого рейтингу закладів вищої освіти України використані найбільш авторитетні серед експертів та засобів масової інформації національні рейтинги навчальних закладів України: «Топ-200 Україна», «Scopus» та «Бал ЗНО на контракт», кожен з яких використовує різні критерії оцінювання вищих навчальних закладів. Цього року під час формування рейтингової таблиці було враховано тенденції розвитку української освіти, що зазнали змін через пандемію COVID-2019 і повномасштабне воєнне вторгнення рф.

Отриманий узагальнений рейтинг підсумовує рейтингові місця навчальних закладів за версією «Топ-200 Україна», «Scopus» та «Бал ЗНО на контракт».

Підготувала Ольга Балух, Leopolis.news