logo
28/03
27/03
26/03
25/03
22/03
2 ...

ДБР провело обшуки в офісі «4 каналу», який належить нардепу-зраднику Ковальову

03-08-2022 16:57707

ДБР провело обшуки в офісі «4 каналу», який належить нардепу-зраднику Ковальову

Працівники ДБР проводять одночасні обшуки у приміщенні телеканалу «4 канал», який належить підозрюваному у державній зраді та пособництві державі-агресору Олексію Ковальову.

Також слідчі дії проходили у його помічника та службових осіб телеканалу, інформує пресслужба ДБР.

Управління корпоративними правами каналу ухвалою слідчого судді передано в Агентство з розшуку та менеджменту активів.

Як повідомляли, за матеріалами ДБР суд арештував майно депутата-зрадника Олексія Ковальова для його подальшої конфіскації на користь держави. Зокрема, арештовано частки фігуранта в статутних капіталах 3 юридичних осіб, а також його банківські рахунки. Загальна вартість корпоративних прав складає понад 4,7 млн грн.

Однією з юридичних осіб, 100 % статутного капіталу якої арештовано, є ТОВ «ТРК «Інтеррадіо» – український інформаційно-розважальний телеканал «4 канал».

У квітні 2022 року було відкрито кримінальне провадження відносно народного депутата України, який після повномасштабного вторгнення російської федерації перебуває на тимчасово окупованій території Херсонської області та допомагає окупаційним військам. У ході розслідування встановлено, що на початку липня цього року Олексій Ковальов обійняв посаду заступника голови у незаконно створеному окупаційною адміністрацією держави-агресора - «уряді Херсонської області».

6 липня 2022 року Генеральний прокурор, на підставі зібраних Державним бюро розслідувань доказів, повідомила йому про підозру.

15 липня народному депутату України Олексію Ковальову обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без альтернативи внесення застави.

Депутата оголошено в розшук.

Нагадаємо, 8 червня народний депутат України від «Слуги народу» Олексій Ковальов заявив, що росія на Херсонщині назавжди.

Як повідомляли, наприкінці квітня «Слуги народу» призупинили членство Олексія Ковальова у своїй парламентській фракції і просять правоохоронців розслідувати, чи став він на бік росії у Херсонській області, зрадивши Україну.

Наприкінці 2021 року стало відомо, що депутат від «Слуги народу» Олексій Ковальов купив у екснардепа Дмитра Добродомова «4 канал».

Leopolis.news