logo
28/03
2 ...

На Львівщині оголошено надзвичайну пожежну небезпеку

06-08-2022 12:16565

На Львівщині оголошено надзвичайну пожежну небезпеку
Фото: ілюстративне

За даними Львівського регіонального центру з гідрометеорології на Львівщині висока (4 клас) та надзвичайна (5 клас) пожежна небезпека.

Про це повідомляє Відділ охорони, захисту лісу та мисливського господарства Львівського ОУЛМГ.

Відповідно до наказу Львівської обласної військової адміністрації від 06.04.2022 року № 54/22 «Про тимчасову заборону відвідування лісів та в’їзду до лісових масивів області транспортних засобів у період високої пожежної небезпеки протягом 2022 року»  заборонено в’їзд до лісових масивів області (крім доріг загального користування) усіх видів транспортних засобів, за винятком тих, що використовуються для лісогосподарських потреб, а також розведення багать у лісових масивах (крім спеціально облаштованих місць і обладнаних територій для рекреації).

«Львівське обласне управління лісового та мисливського господарства в черговий раз закликає Вас дотримуватися  заборони відвідування лісів та в’їзду транспортних засобів у період високої пожежної небезпеки, яка зараз встановилась на території Львівської області, а також бути обачними з використанням відкритого вогню.

Пам’ятаймо, кожний кинутий сірник або недопалок може обернутися великою бідою і трагедією для усіх нас», – йдеться у повідомленні.

Підготувала Ольга Балух, Leopolis.news