logo
28/03
2 ...

Асоціація «Рад Львівщини» домовилась про співпрацю з благодійною організацією «Українська освітня платформа»

08-08-2022 16:45408

Асоціація «Рад Львівщини» домовилась про співпрацю з благодійною організацією «Українська освітня платформа»

Асоціація місцевих рад «Ради Львівщини» підписала меморандум про співпрацю з благодійною організацією «Українська освітня платформа».

У межах меморандуму Львівщина доєднається до реалізації проєкту «Дитячі точки – «Спільно» за підтримки Дитячого фонду UNICEF Україна, інформує пресслужба ЛОР.

За словами виконавчого директора Асоціації Данила Сорокового, проєкт має на меті забезпечити доступ дітей до освітніх заходів, а також сприятиме дотриманню прав дитини та наданню соціально-психологічної допомоги їй та її сім’ї у час військового стану.

«Проєкт здійснюється на території Львівської, Івано-Франківської та Тернопільської областях та передбачає облаштування дитячих точок “Спільно”, де для дітей проводитимуть освітні заходи неформального характеру, а також надаватиметься соціально-психологічна підтримка.

На Львівщині проєкт починаємо реалізовувати на базі Західноукраїнського спеціалізованого дитячого центру», - зазначив Данило Сороковий.

Пацієнти лікарні молодшого шкільного віку отримають доступ до різноманітних освітніх курсів, а для старших  - передбачено освітні заходи для  знання і вміння захистити свої права. Заплановано, що у трьох західних областях України загалом облаштують 100 таких просторів.

Leopolis.news