logo
28/03
27/03
26/03
25/03
22/03
2 ...

У 22-річної львів’янки вилучили велику партію психотропів (ФОТО)

08-08-2022 16:56655

У 22-річної львів’янки вилучили велику партію психотропів (ФОТО)

22-річна львів’янка отримувала наркотичні засоби та психотропні речовини гуртовими партіями, фасувала їх та пересилала в різні регіони України.

Викрили її оперативники Управління боротьби з наркозлочинністю у Львівській області спільно з слідчими відділу поліції №1 Львівського районного управління поліції №2, інформує відділ комунікації поліції Львівської області.

Зловмисниця затримана в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере їй запобіжний захід. Під час затримання вона мала з собою пакунок із порошкоподібною речовиною білого кольору, ззовні схожою на психотропну речовину «амфетамін», загальною масою близько 500 грамів.

Окрім того, під час санкціонованого обшуку за місцем проживання зловмисниці правоохоронці виявили та вилучили: 425 закладок із речовиною, ззовні схожою на психотропну речовину «PVP» загальною масою більше 213 грамів, 75  закладок із порошкоподібною речовиною білого кольору, ззовні схожою на психотропну речовину «амфетамін», загальною масою близько 38 грамів, 3 зіп-пакети із речовиною рослинного походження, ззовні схожою на наркотичний засіб «канабіс» загальною масою близько 3 грамів, зіп-пакети для фасування наркотиків, електронні ваги та інші речові докази. Усе вилучене скеровано на експертне дослідження.

Загальна вартість вилучених речовин за цінами «чорного» ринку становить понад 350 000 гривень.

Вирішується питання щодо повідомлення затриманій про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років.

Правоохоронці вживають заходів щодо встановлення каналу надходження наркотичних засобів та психотропних речовин, а також інших  причетних осіб.

Досудове розслідування  триває.

Leopolis.news