logo
23/04
22/04
2 ...

Внаслідок обстрілів на Харківщині загинула людина, ще п'ятеро осіб поранені

09-08-2022 10:29361

Внаслідок обстрілів на Харківщині загинула людина, ще п'ятеро осіб поранені
Фото: Телеграм Олега Синєгубова

Російські загарбники вчергове завдали ракетного удару по Харкову, війська рф здійснили низку обстрілів населених пунктів на Харківщині - загинула одна особа, а ще п'ятеро отримали поранення.

Про це повідомив очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов.

«Знову удари по Харкову. Попередньо - ракетні, тип встановлюють правоохоронці. Вночі близько 2:00 год ворог завдав ударів по Шевченківському та Індустріальному районах. У Шевченківському окупанти не знайшли іншої цілі і пошкодили готельно-ресторанний комплекс. Ще один удар зафіксовано на відкритій території в Індустріальному районі, пошкоджено елементи транспортної та критичної інфраструктури. Постраждалих немає», - повідомив Олег Синєгубов.

За його словами, впродовж минулої доби російські окупанти обстрілювали населені пункти Богодухівського, Чугуївського, Харківського, Лозівського та Ізюмського районів області. 

У Богодухівському районі через обстріли горіло поле з пшеницею, фермери власноруч погасили пожежу, яка знищила 3 гектарів урожаю. У Чугуївському – знищили склад з насінням.

За даними Обласного центру екстреної медичної допомоги, протяги доби на Харківщині від обстрілів окупантів загинула 1 людина, поранення отримали 5 мирних мешканців. 

 

«1 загиблий та 1 поранений внаслідок вчорашнього ранкового обстрілу Харкова з РСЗВ. По області госпіталізували 4 людини: жінку 71 років в Чугуївському районі, чоловіків 72 та 45 років в Дергачівській громаді, зазнав поранень 59-річний чоловік у Кутузівці. Стан двох пацієнтів - тяжкий», - зазначив Олег Синєгубов. 

На лінії зіткнення тривають активні бойові дії. На Харківському напрямку окупанти обстрілюють позиції наших захисників з артилерії та танків, використовують авіацію. Українські військові впевнено тримають свої позиції та завдають  ударів у відповідь.

Підготувала Анастасія АндрійчукLeopolis.news