logo
29/03
28/03
27/03
2 ...

Валерій Залужний нагородив медика 103-ї бригади ТрО Львівщини

12-08-2022 18:45888

Валерій Залужний нагородив медика 103-ї бригади ТрО Львівщини
Фото: ЛОДА

Помічник начальника медичної частини 103-ої окремої бригади Сил територіальної оборони ЗСУ Андрія Посікіру нагородили почесною нагородою Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного.

Почесний нагрудний знак «За досягнення у військовій службі» II ступеня медику вручив командир бригади Валерій Курко, повідомляє пресслужба Львівської ОВА.

«Медики на передовій – це приклад щоденного героїзму та самопожертви. Часто – з ризиком для власних життів, під шквальним вогнем, вони здійснюють неймовірне, рятуючи своїх побратимів. Бойовий медик ЗСУ – це поєднання високої професійності, самопожертви та духу військового побратимства. Безумовно, це заслужена нагорода і я пишаюсь, що люди, які вартують найвищих нагород сьогодні несуть службу в 103-й бригаді!», - наголосив Валерій Курко.

Андрій Посікіра до повномасштабного вторгнення росії працював лікарем-неврологом у Львові. Він також керівник Центру допомоги ветеранам АТО «Фенікс».

Нагадаємо, що нещодавно командира бригади Валерія Курка нагородили орденом Богдана Хмельницького III ступеня за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі.

 

Підготувала Анастасія АндрійчукLeopolis.news