logo
24/04
2 ...

Оформити автоцивілку в компанії «Арсенал Страхування»

17-08-2022 12:04605

Оформити автоцивілку в компанії «Арсенал Страхування»

За законодавством кожен автомобіль, який бере участь в організації дорожнього руху, обов’язково має бути застрахований. Цю вимогу повинен виконувати власник. Якщо під час перевірки поліцією виявиться, що чинного поліса немає, водієві доведеться сплатити штраф. До того ж наявність страхування дає можливість уникнути великих витрат у випадку аварії. Це робиться для захисту усіх учасників дорожнього руху та забезпечення культурної поведінки на дорогах.

За законом кожен власник автомобіля повинен оформити поліс ОСЦПВ, або автоцивілку. Він існує у паперовому або електронному вигляді. Зараз для його відкриття немає потреби йти в офіс страхової компанії. Все можна зробити дуже швидко онлайн. «Арсенал Страхування» дає можливість застрахувати машину, не виходячи з дому. Готовий поліс приходить на електронну пошту замовника.

Що таке автоцивілка

Це обов’язковий вид полісу, який має бути у кожного власника автомобіля. ОСЦПВ оформляють завжди терміном на один рік. Він покриває збитки, які виникли у зв’язку з ДТП, але тільки для потерпілої особи, однієї або декількох. Тобто, якщо у застрахованого водія, якого визнали винним в аварії, машину теж пошкоджено, усі роботи з її відновлення йому доведеться сплачувати самостійно. Виплати отримує лише потерпілий.

Принцип роботи ОСЦПВ дуже простий. Згідно з цим договором, людина, яка постраждала в ДТП, має право отримати на усунення збитків для власного автомобіля суму до 130 тисяч гривень. Якщо ж внаслідок аварії потерпілий отримав травму й потребує лікування, страховка передбачає виплату на такі цілі до 260 тисяч гривень. Якщо цього недостатньо, інше сплачує вже винуватець.

В будь-якому разі автоцивілка дає можливість уникнути серйозних фінансових збитків, в тому числі й тому, з чиєї вини сталася аварія. Тим більше що за її наявності в разі потрапляння в ДТП без постраждалих та домовленості з іншими учасниками можна оформити Європротокол та не викликати поліцію. До того ж є можливість додатково відкрити КАСКО, якщо хочеться, щоб страховка покривала більше ризиків.

Додаткові послуги від компанії «Арсенал Страхування»

Оформити автоцивілку на сайті цієї фірми можна дуже просто й швидко онлайн. Оплата поліса можлива будь-яким способом, зручним для клієнта. Страхова компанія «Арсенал Страхування» пропонує також цілодобовий асистанс та низку корисних опцій для власників авто:

  • безкоштовний евакуатор на місце ДТП. Буває, що після аварії автомобіль пошкоджений настільки, що його ніяк не можна зрушити з місця. Безкоштовна евакуація здійснюється до найближчої станції технічного обслуговування;
  • заміна пошкодженого колеса. Це робиться безкоштовно за виїздом служби технічної допомоги;
  • доставка пального на місце, де зупинився водій, в разі, якщо воно несподівано закінчилося в дорозі;
  • підзарядка акумуляторної батареї автомобіля. Також робиться за виїздом представника технічної служби;
  • доставка запасних частин, необхідних для ремонту машини на місці.

Також надається інформаційна та організаційна допомога.