logo
23/04
22/04
21/04
19/04
17/04
16/04
2 ...

ТСК з контролю за західним озброєнням провела засідання за участі представників Міноборони

17-08-2022 17:56639

ТСК з контролю за західним озброєнням провела засідання за участі представників Міноборони
Фото: t.me/batenko_taras

Тимчасова спеціальна комісія парламенту з контролю використання міжнародної допомоги провела засідання за участі представників міністерства оборони та ЗСУ.

Про це повідомив секретар комісії Тарас Батенко.

Членам комісії представили механізми контролю за західним озброєнням. Сюди входить логістика, облік, розподіл і подальший моніторинг.

За словами Батенка, ключовим завданням ТСК – стати допоміжним органом для оборонного сектору держави, в тому числі через різні законодавчі ініціативи.

Україна відкрито та прозоро працює з допомогою, яку нам надають наші союзники, а тому члени ТСК також комунікують з військовими аташе наших країн-партнерів.

«Наш ворог – росія, не полишить спроб дискредитувати наших захисників, підірвати довіру союзників, які надають багатомільярдну допомогу Україні та українцям. Левова частка того, що обговорюється на комісії, з очевидних причин не може бути публічною, а відтак стати надбанням нашого ворога, але ми повинні запевнити наших союзників, що вся, надана Україні, допомога потрапляє чітко за адресою і нещодавні тактичні успіхи наших захисників тому найкраще підтвердження», – зазначив Батенко.

Leopolis.news