logo
20/04
19/04
2 ...

Рашисти знову завдали ракетного удару по Харкову: загинула 52-річна жінка

19-08-2022 09:59331

Рашисти знову завдали ракетного удару по Харкову: загинула 52-річна жінка
Фото: Телеграм Олега Синєгубова

Сьогодні зранку ворог знову підступно обстріляв мирне населення Харкова. Близько 6 ранку зафіксовано щонайменше 5 ракетних ударів у Київському, Немишлянському та Основ'янському районах міста.

Про це повідомив очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов.

За його словами у Київському районі зруйновано будівлю одного із закладів вищої освіти. Під ударом російських ракет знову опинилися виключно об'єкти цивільної інфраструктури – 2 приватні житлові будинки, заклад освіти та цивільне підприємство. Внаслідок обстрілів загинула 52-річна жінка. Ще одній людині надали допомогу на місці.

Зараз на місці влучань рятувальники продовжують розбирають завали.  Правоохоронці ретельно документують усі воєнні злочини росіян.

Протягом доби російські окупанти продовжували гатити з артилерії по населених пунктах Чугуївського, Харківського, Богодухівського районів області. Пошкоджені житлові будинки та господарчі споруди, горіла трава та пшениця у полі. У Золочівській громаді виникли пожежі в приміщенні клубу, бібліотеці та полях.

У Печенігах, Чугуївського району поранення отримав 68-річний чоловік.

На лінії зіткнення тривають активні бойові дії. Ворог обстрілює позиції наших захисників з танків, реактивної та ствольної артилерії, використовує літаки та вертольоти. 

У районі Ізюма ворог намагався наступати на напрямках Барабашівка – Карнаухівка, Сулигівка – Дібрівне, Сулигівка – Нова Дмитрівка. Всюди наші захисники тримають позиції та завдають ворогу відчутних втрат.

 

Підготувала Анастасія АндрійчукLeopolis.news