logo
24/04
23/04
22/04
19/04
18/04
17/04
2 ...

Український гурт вразив публіку на балканському фестивалі в Польщі (ФОТО)

04-09-2019 17:141128

Український гурт вразив публіку на балканському фестивалі в Польщі (ФОТО)

Український проект «LUIKU» викликав справжній фурор на фестивалі балканської культури «Pannonica 2019», який відбувся в Польщі.

Про це повідомляє промоменеджерка Галина Гузьо.

«Один із найбільших фестивалів Польщі «Pannonica» назвав виступ українського проекту «LUIKU» «відкриттям цьогорічного фестивалю», а присутні на події промоутери уже запросили колектив на свої фестивалі на наступний рік. Назвати виступ «LUIKU» на фестивалі «Pannonica» вдалим – не сказати нічого. Публіка танцювала і аплодувала від початку до кінця, драйв і танці не припинялись навіть під час повільних пісень», – йдеться в повідомленні.

«Найбільша несподіванка «Панноніки», «Фантастичне етно-електро», «Одкровення з України» – так називають поляки гурт з України.

Фестиваль «Pannonica» проходить щорічно з 2013 року. Цього року хедлайнерами фестивалю були легендарні Kočani Orkestar з Македонії, Goran Bregović and Wedding&Funeral Band, Bora Dugić із Сербії.

«Луйку» був першим колективом з України, який запросили до фестивальної сім`ї і, як бачимо, який справив справжній фурор! Фестиваль «Pannonica» є місцем зустрічі і святкування, контакту з живою культурою Нової Європи і природою. Це автентичний, некомерційний, багатопрофільний, пульсуючий енергією тигель, який притягує прихильників «паннонської» культури у всіх її численних варіаціях: мадярська, балканська, циганська і карпатська», – йдеться в повідомленні.

Leopolis.news