Данілов на Форумі місцевого самоврядування у Львові розповів, як має виглядати перемога України у війні

http://leopolis.news/post/71916/danilov-na-forumi-miscevogo-samovryaduvannya-u-lvovi-rozpoviv-yak-mae-vyglyadaty-peremoga-ukrany-u-viyni

22/09/2022

Про це повідомляє пресслужба Львівської міської ради.

«В мене є три параметри перемоги. Велика перемога – це коли відбудеться дефрагментація російської федерації. Коли це чудовисько, яке є поруч з нами, зникне з мапи в тих межах, в яких воно існує. Це потрібно для того, щоб вони припинили мати бажання пхати носа в чужі землі.

Ще один вид перемоги – це коли ми повернемося на наші кордони 1991 року, коли ми звільнимо від окупантів наші землі і повернемо останнього нашого бранця на рідну землю.

Є ще одна найбільша перемога – коли ми побудуємо нашу країну, бо ми тільки починаємо цим питанням займатися. На превеликий жаль, більшість «будівельників», які тут були 30 років, дбали тільки про гроші, а це абсолютно неприпустимі речі, коли займаєшся державними справами. Коли ти дбаєш про державу, коли ти дивишся на 10-15-30 років наперед і приймаєш рішення на благо держави, тоді ти державна людина. Наша з вами велика перемога – це наша велика країна», – сказав Олексій Данілов у своєму  онлайн-виступі.

Нагадаємо, у Львові сьогодні відбувається ІХ Всеукраїнський форум місцевого самоврядування, що став платформою для обговорення викликів та перспектив розвитку міст та містечок в Україні під час війни. Окрім мерів українських міст, на Форум завітали профільні міністри, народні депутати, представники Офісу Президента та голова Верховної Ради України Руслан Стефанчук.

Підготувала Анастасія АндрійчукLeopolis.news