logo
29/03
28/03
2 ...

Співпраця ЛНМУ з фармацевтичними роботодавцями продовжується

26-09-2022 17:45717

Співпраця ЛНМУ з фармацевтичними роботодавцями продовжується
Фото: відділ комунікації і промоції ЛНМУ ім. Данила Галицького

Днями для студентів 5 курсу фармацевтичного факультету ЛНМУ імені Данила Галицького в межах вивчення дисципліни «Фармацевтичний менеджмент та маркетинг» було організовано виїзне практичне заняття. Воно пройшло на базі двох сучасних аптечних складів Львова – мережі аптек D.S. та ТзОВ «БаДМ». 

Про це повідомляє відділ комунікації та промоції Львівського національного медичного університету ім. Данила Галицького.

Роботу аптечного складу мережі аптек D.S. представили операційний директор мережі аптек D.S. Сергій Лозинський та завідувач складу Олег Хлібкевич, які є випускниками ЛНМУ. 

Своєю чергою, про діяльність аптечного складу ТзОВ «БаДМ» розповіли його завідувач Роман Малаковський, теж випускник фармацевтичного факультету нашого Університету, та наставник Оксана Рокітовська.

Під час заняття студенти отримали корисну інформацію про основні засади організації роботи фармацевтичних підприємств та про труднощі, з якими зіткнулася фармацевтична галузь у зв’язку з військовою агресією росії. Крім цього, вони закріпили свої знання з особливостей оптової реалізації лікарських засобів і товарів аптечного асортименту та організації складської роботи, починаючи від приймального відділення, формування замовлень для аптечних закладів і закінчуючи роботою відділу експедиції. 

Також студенти побачили реалізацію принципів зберігання лікарських засобів та оптимального використання складських площ, що дозволяє уникнути зайвих логістичних витрат під час процедури приймання і поставок фармацевтичної продукції.

Виїзне практичне заняття виявилось надзвичайно пізнавальним, професійно спрямованим та цікавим. Учасники заходу висловлюють вдячність директорові львівської філії ТзОВ «БаДМ» Олегу Труфіну та генеральному директору мережі аптек D.S. Олегу Никулишину, а також безпосереднім організаторам екскурсії Роману Малаковському (ТзОВ «БаДМ») та Сергію Лозинському (мережа аптек D.S) за можливість спілкування випускників з потенційними роботодавцями.

Підготувала Ольга Балух, Leopolis.news