Львівський обласний молодіжний центр запускає три курси: кому буде цікаво та як зареєструватись

http://leopolis.news/post/72177/lvivskyy-oblasnyy-molodijnyy-centr-zapuskae-try-kursy-komu-bude-cikavo-ta-yak-zareestruvatys

27/09/2022

Про це повідомляє пресслужба Львівської ОВА.

Зокрема, у четвер, 29 вересня,  розпочинається курс «Самодопомога Плюс», спрямований на підтримку людей, які перебувають у вкрай несприятливих умовах і бажають навчитись управляти стресом. 

Курс складатиметься з 5 занять. Вони спрямовані на подолання психологічних страждань у дорослих.  Заняття міститимуть багато практичних вправ, які можна буде використовувати і після завершення навчання. Методика курсу рекомендована Всесвітньою організацією охорони здоров’я. Заняття відбуватимуться по четвергах о 19:00 у Львівському обласному молодіжному центрі, участь можлива за попередньою реєстрацією. Термін реєстрації до 27 вересня до 18:00.

Вже на наступний тиждень, 5 жовтня, розпочинається тренінг-інтенсив «Акторська майстерність для життя». Тут ви отримаєте навички для боротьби зі страхом перед публічними виступами, роботи зі своїм тілом, голосом, розвитком мислення та її швидкості, покращивши при цьому асоціативне мислення, фантазію та уяву, що в свою чергу дасть змогу створювати нові ідеї, знаходити незвичайні рішення, бути більш креативним, а також основні фундаментальні акторські інструменти для використання в повсякденному житті. І найголовніше, ви навчитеся мистецтву - імпровізації. 

«Якщо ви хочете навчитись використовувати акторські навички та практики в повсякденному житті для того, щоб життя наповнилось фарбами, перестало бути шаблонним і ви отримали від життя більше, то цей курс саме для вас», – зазначають тренери курсу. 

Заняття першої групи відбуватимуться 5, 12 та 19 жовтня з 18:30 до 20:30. Друга група займатиметься 9, 16 та 23 жовтня 16:00 до 18:00. На 30 листопада запланований акторський батл між групами. Заняття будуть відбуватись у Львівському обласному молодіжному центрі. Реєстрація до 3 жовтня до 18:00 за посиланням.

У вівторок, 11 жовтня, розпочинається курс для керівників молодіжних просторів, молодіжних центрів, молодіжних рад та громадських організацій. Тут вони розвинуть свої hard та soft skills, які допоможуть ефективно керувати командою та діяльністю організації. Розглянуть такі напрямки, як особисте лідерство, тайм-менеджмент, нетворкінг, робота з командою. Також учасники будуть працювати з психологом, та вивчати тему емоційного вигорання та стресостійкості. Заняття будуть відбуватись у Львівському обласному молодіжному центрі, дедлайн подачі заявок до 9 жовтня 15:00 за посиланням.

Підготувала Ольга Балух, Leopolis.news