logo
17/04
16/04
15/04
12/04
11/04
2 ...

Роботу першого заступника голови Львівської облради визнали незадовільною

10-09-2019 14:453390

Роботу першого заступника голови Львівської облради визнали незадовільною
Фото: varianty.lviv.ua

Сесія Львівської облради взяла до відома звіт першого заступника голови ЛОР Андрія Білоуса та визнала незадовільною його роботу.

За таке рішення проголосував 51 депутат під час сесії ЛОР сьогодні, повідомляє кореспондентка Leopolis.news.

Андрій Білоус розповів, що він у обласній раді курує виконання 17 обласних програм, а також очолює комісію щодо ефективності роботи комунальних установ.

Заступник голови ЛОР зазначив, що у 2018 році взяв участь у 15 міжнародних зустрічах, провів 14 прийомів громадян, за результатами яких розглянуто 447 звернень і вжито відповідні заходи. Під час обговорення звіту деякі депутати скаржились, що Андрій Білоус рідко відвідував постійні комісії, які курував. Ініціаторка проекту рішення про звіт заступників Катерина Кеньо сказала, що у раді нема співпраці між головою та заступниками, тому, можливо, це і політичне питання.

«Люди (заступники голови ЛОР - ред.) мають іншу позицію. Вони не хочуть працювати конструктивно, а Львівщині потрібна конструктивна робота. Тому пропоную визнати роботу Андрія Білоуса теж незадовільною», - сказала Катерина Кеньо.

Депутат Андрій Дума запитав у Андрія Білоуса, чи він вважає цей звіт за свою роботу дійсно питанням, яке на часі, чи політичною розправою. Андрій Білоус сказав, що не хоче відповідати на це питання.

Голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин сказав, що цей звіт - це політична оцінка роботи заступників.

«Це політична оцінка роботи заступників. Прошу не плутати це з перебуванням на посаді. Це означає, що немає вотуму довіри», - сказав голова ЛОР.

Зазначимо, що раніше сьогодні ЛОР визнала незадовільною роботу заступника голови Володимира Гірняка.

Леся БУРБАН, Leopolis.news