logo
18/04
17/04
16/04
15/04
12/04
2 ...

Компанія Megogo започатковує нову музичну премію для українських виконавців

17-11-2022 16:571041

Компанія Megogo започатковує нову музичну премію для українських виконавців

Компанія Megogo започатковує нову музичну премію Megogo Music Awards. В рамках премії переможців обиратимуть у девʼяти номінаціях. Голосування триватиме до 11 грудня.

Про це повідомляє «Детектор медіа».

У восьми номінаціях слухачі голосуватимуть за виконавців, визначених командою каналу Megogo Live. Повідомляється, що серед номінантів зустрічаються як відомі артисти з багатомільйонною аудиторією, так і нові хітмейкери.

На девʼяту номінацію «Музика вільної країни» претендентів можуть самостійно номінувати музиканти чи їхні продюсери. На цю нагороду висуваються пісні, написані українською мовою після 24 лютого, які перебувають у вільному доступі для прослуховування та, бажано, мають кліп для показу на каналі Megogo Live. Також на цю нагороду не можуть претендувати виконавці, що вже представлені у інших номінаціях.

«Музична премія від каналу MEGOGO LIVE заснована для популяризації сучасної української музики, пошуку нових імен та звучань, а також справедливої відзнаки творчих успіхів наших артистів. 2022 рік став переломним у процесі українізації шоубізнесу і це потужна відповідь креативної спільноти на спробу ворога знищити незалежність України», — розповіла маркетинг-директорка Megogo Валерія Толочина.

Голосування розпочалось 14 листопада на спеціальній сторінці на сервісі Megogo і триватиме до 11 грудня. Долучитись до вибору переможців можуть усі охочі. Прийом заявок на номінацію «Музика вільної країни» буде здійснюватись в період з 14.11 по 28.11 включно, а голосування за її переможця пройде в період з 30.11 по 11.12. 

Підготувала Ольга Балух, Leopolis.news