logo
28/03
2 ...

Борці та борчині з Львівщини вибороли 17 медалей на ЧУ

28-11-2022 19:062079

Борці та борчині з Львівщини вибороли 17 медалей на ЧУ
Фото: ЛОВА

Учора, 27 листопада, у Києві завершився чемпіонат України з боротьби вільної серед кадетів та кадеток. На ці змагання управління молоді та спорту Львівської ОВА відрядило збірну команду області у складі 23 спортсменів до 17 років. 

Про це повідомляє пресслужба ЛОВА.

Чемпіонками України стали вихованки Львівського фахового коледжу спорту Ірина Борисюк у ваговій категорії до 61 кг та Дарина Зайшла у ваговій категорії до 65 кг. Ірину тренує Олександр Раковський, а Дарину – Орест Скобельський. 

Серед кадетів чемпіонами стали вихованець Спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи «Веслярик» Павло Васьковський у ваговій категорії до 92 кг, борці коледжу спорту Єгор Горох у категорії до 80 кг та Дмитро Данилюк категорії до 71 кг. Павла тренують Тарас Питлюк та Ігор Дух, Єгора – Сергій Слюсаренко, а Дмитра — Віктор Глібенко. 

Срібними призерами стали вихованці коледжу спорту  Роман Кулаківський у ваговій категорії до 48 кг, Іван Сідей у категорії до 80 кг та Владислав Степчук у категорії до 110 кг. Романа тренує Сергій Слюсаренко,  а Івана та Владислава – Віктор Глібенко. 

Бронзовими призерками змагань стали  Марія Неміш  у ваговій категорії до 53 кг та Надія Соколовська у категорії до 73 кг. Спортсменок тренує Олександр Раковський. Серед кадетів треті місця посіли Артем Овсюк у ваговій категорії до 55 кг та Руслан Кіт  у категорії до 60 кг. Хлопців тренує Сергій Слюсаренко. Усі бронзові призери опановують боротьбу у Львівському фаховому коледжі спорту. 

За попередніми даними, борці Львівщини вибороли перше місце у загальнокомандному заліку, а борчині – друге місце. Також 5 спортсменів виконали норматив майстрів спорту. 

Вже через кілька днів на борців Львівщини чекають нові змагання – збірна області у складі 20 спортсменів та 4 тренерів вирушає на фінальні змагання цього року зі свого виду спорту – Кубок України з боротьби вільної серед чоловіків та жінок, присвячений пам'яті загиблих захисників України. 

Підготував Володимир Піняжко, Leopolis.news