logo
28/03
27/03
2 ...

Новороздільський ліцей заплатить тендерному змовнику за ремонт гуртожитка понад 7 млн грн – ЗМІ

28-11-2022 18:52487

Новороздільський ліцей заплатить тендерному змовнику за ремонт гуртожитка понад 7 млн грн – ЗМІ
Фото: ілюстративне

«Новороздільський професійний ліцей» заплатить 7,4 млн грн ТОВ «Термопласт Буд» за капітальний ремонт свого гуртожитку. Ремонт приміщення необхідний для розміщення та облаштування там вимушено переміщених осіб.

Як пишуть «Наші гроші. Львів», про це стало відомо з системи електронних закупівель Prozorro.

Згідно з угодою, підрядник має замінити вікна та внутрішні двері в кімнатах та загальних коридорах, замінити покриття підлоги та системи внутрішньої комунікації. Облаштувати туалети та душові, а також реконструювати кухонні приміщення.

ТОВ «Термопласт Буд» зареєстровано у Дрогобичі і вже більше п’яти років працює на ринку ремонтів та реконструкцій.  Засновниками його є дрогобиччани Василь Кушнір та Юрій Мельник та львів’янин Іван Ільчишин. Підприємство активно бере участь в державних торгах і час від часу приводить на торги пов’язаного учасника.  Зокрема, у 2020 році фірма розіграли три бюджетні замовлення у Львові та Трускавці з близьким «Брук-Ленд».

Нещодавно троє бізнес-партнерів зареєстрували нове підприємство «Партнер Дро», яке  займається оптовою торгівлею деревиною, будівельними матеріалами та санітарно-технічним обладнанням. В державних тендерах, попри актуальну зараз діяльність, фірма участі ще не брала.

З початку року фірма отримала замовлень від бюджетників на  23,02 млн грн. Більшість замовлень цього року підприємство отримало за прямими угодами.

Підготувала Ольга Балух, Leopolis.news