Новороздільський ліцей заплатить тендерному змовнику за ремонт гуртожитка понад 7 млн грн – ЗМІ

http://leopolis.news/post/75761/novorozdilskyy-licey-zaplatyt-tendernomu-zmovnyku-za-remont-gurtojytka-ponad-7-mln-grn--zmi

28/11/2022

Як пишуть «Наші гроші. Львів», про це стало відомо з системи електронних закупівель Prozorro.

Згідно з угодою, підрядник має замінити вікна та внутрішні двері в кімнатах та загальних коридорах, замінити покриття підлоги та системи внутрішньої комунікації. Облаштувати туалети та душові, а також реконструювати кухонні приміщення.

ТОВ «Термопласт Буд» зареєстровано у Дрогобичі і вже більше п’яти років працює на ринку ремонтів та реконструкцій.  Засновниками його є дрогобиччани Василь Кушнір та Юрій Мельник та львів’янин Іван Ільчишин. Підприємство активно бере участь в державних торгах і час від часу приводить на торги пов’язаного учасника.  Зокрема, у 2020 році фірма розіграли три бюджетні замовлення у Львові та Трускавці з близьким «Брук-Ленд».

Нещодавно троє бізнес-партнерів зареєстрували нове підприємство «Партнер Дро», яке  займається оптовою торгівлею деревиною, будівельними матеріалами та санітарно-технічним обладнанням. В державних тендерах, попри актуальну зараз діяльність, фірма участі ще не брала.

З початку року фірма отримала замовлень від бюджетників на  23,02 млн грн. Більшість замовлень цього року підприємство отримало за прямими угодами.

Підготувала Ольга Балух, Leopolis.news