logo
28/03
27/03
2 ...

Ціна будівлі ревматологічного відділення, що біля Шевченківського гаю, зросла на аукціоні в 60 разів

02-12-2022 08:23874

Ціна будівлі ревматологічного відділення, що біля Шевченківського гаю, зросла на аукціоні в 60 разів

АТ «Українська залізниця» виставляло на аукціон будівлю колишнього ревматологічного відділення залізничної лікарні. Під час торгів вартість цього привабливого об’єкту зросла майже у 62 рази.

 

Як писав Leopolis.news, сама ця будівля – це досить гарний особняк загальною площею 289,5 м. кв. Розміщується він у досить престижному районі Львова, поруч Шевченківського гаю, на вулиці Чумацькій, 7. Навколо невеличка земельна ділянка з огорожею.

Його балансоутримувачем є Львівська клінічна лікарня на залізничному транспорті філії ЦОЗ АТ «Українська залізниця».

Стартова ціна цього об’єкту становила 809 тис. 971 грн. Тобто виходить приблизно 2,8 тис. грн (70 доларів США).

Участь в аукціоні взяло 8 учасників з Львівщини, Рівенщини, Києва. Найменша запропонована за цей об’єкт ціна становила 1 млн 23 тис. грн, а найбільша – 50 млн грн. Таким чином ціна цього лоту зросла у 61,7 раза, а це становить 4300 доларів США за 1 м.кв. площі будівлі (без ПДВ).

Найбільшу ціну запропонувало львівське ТОВ «АУКЦІОН АВТО». До 16 грудня переможець аукціону має підписати відповідний договір. У разі відмови від його підписання право на викуп об’єкта отримує учасник торгів, який запропонував другу найвищу ціну. У цьому випадку ним є товариство з обмеженою відповідальністю «Стар-Буд Трейд» з Липник, яке запропонувало за особняк на Чумацькій, 7, удвічі меншу суму: 25,5 млн грн.

Андрій Болкун, Leopolis.news