Уряд об'єднав Мінінфраструктури й Мінрегіон

http://leopolis.news/post/76041/uryad-obednav-mininfrastruktury-y-minregion

02/12/2022

Як інформує Урядовий портал, постановою пропонується перейменувати Міністерство інфраструктури на Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури України, реорганізувати Міністерство розвитку громад та територій шляхом приєднання до Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури України.

"Міністерство розвитку громад та територій, що припиняється згідно з цією постановою, продовжує виконувати функції та повноваження у визначених сферах до завершення здійснення заходів з приєднання до Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури, якому передаються функції та повноваження Міністерства розвитку громад та територій. Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури є правонаступником майна, прав і обов’язків Міністерства розвитку громад та територій, що реорганізується", – зазначається у повідомленні.

Як повідомляє УП, очікується, що міністр інфраструктури Олександр Кубраков, який написав заяву про звільнення,  стане віце-прем’єром, який буде відповідати за інфраструктуру та регіональний розвиток.

Підготував Олександр Чамара, Leopolis.news