logo
20/04
19/04
2 ...

Самбір попрощався з двома захисниками України

03-12-2022 18:331031

Самбір попрощався з двома захисниками України
Фото: Світлина автора

Сьогодні, 3 грудня, знову було людно на площі Пам'яті Самбора. До рідних домівок на щиті повернулися двоє захисників України від загарбницької орди московії – Євген Ларіонов із м. Хирів та Володимир Бомко із с. Острів Рудківської ТГ.

Обидва загинули в найгарячішому районі Бахмута.

Про це повідомив кореспондент Leopolis.news.  

На площі Пам’яті, на якій стоїть пам’ятник ненависний московії Стапану Бандері, відчутний дух скорботи, пекучого болю, а на устах невимовні питання: за що? І благання: щоб ти, путін, здох… Скільки тобі, рашистський кате, потрібно ще невинної крові синів України?..

Містяни, рідні, військові під спів молитви священників попрощалися і провели в останню земну дорогу двох новітніх Героїв – захисників України від загарбницької орди московії.  Обидва загинули в найгарячішому районі Бахмута. 

«Вони любили волю та Україну, – розповідали рідні, – а ненавиділи русню».

Володимир Бомко був учасником АТО, а коли путін повторно розпалив справжню бойню, добровільно пішов захищати державу від історичного недруга. За нашу свободу та майбутню перемогу заплатив найдорожчим – своїм життям. В селі Острів у нього залишився літній батько, двоє братів  і сестра.

По-своєму склалася доля в Євгена Ларіонова із міста Хирів. Служив у знаменитій 24 бригаді.  Пів року тому похоронив маму. Молодший сержант був водієм-механіком другої танкової роти. На фронті ворожі кулі, снаряди сліпі, немилосердні.

Вічний спочинок оборонці України знайдуть там, де проживали. 

Микола СЕНЕЙКО, для Leopolis.news