logo
28/03
27/03
26/03
25/03
24/03
2 ...

Панас Буйний в цю холодну зиму пригощає теплою піснею «Горнятко капучіно»

08-12-2022 09:131306

Панас Буйний в цю холодну зиму пригощає теплою піснею «Горнятко капучіно»

В житті кожної людини є такі періоди, коли ти повністю занурений у роботу. Рутинні справи поглинають нас з головою, і ми забуваємо про найважливіше - рідних та коханих людей.

«В мене було велике бажання написати пісню, нагадуючи всім, що інколи треба зупинитись на мить і подумати про щось тепле, про щось для душі. Я хочу, щоб рідні люди бачились частіше, а моя пісня буде давати їм теплий настрій, особливо під якесь горнятко гарячого капучіно»,- ділиться співак.

Пісню артист підкріпив романтичним відеокліпом. До слова, зйомки відбулись у день масованого обстрілу. На щастя ніхто не постраждав , лише нервова система команди, розповідає зірка.

«Кліп ми знімали в досить ризикованих  умовах, тільки коли режисер сказав «камера» - почалась повітряна тривога, але команду це не зупиняло, хоча всі прекрасно розуміли, що це велика небезпека. Ми відзняли декілька дублів на вулиці і попрямували на студію, а вже там почався «треш». В повітрі ворожі ракети, світло відсутнє, зв’язку нема. Я, режисер Володя Шурубура, команда і генератор. Ми переносили зйомки кліпу через обстріли, напевно 3 рази, але  попри все , відеокліп відзняли. Коли з’явився зв’язок  і почав пробиватись де-не-де інтернет, ти розумієш, що відбувались страшні речі - попадання в інфраструктуру міст, смерті людей, в голові творився жах, але такі наші реалії…  Ця війна навчила цінувати кожен день і кожну мить. Я бажаю всім реалізовувати свої мрії не колись, а вже тут і зараз»,- наголошує артист.

Тяжкий 2022 рік назавжди залишиться в пам’яті кожного українця. Проте артист вірить у краще та вже чекає на перемогу України!

«Рік суму, страху, втрат близьких людей через кляту війну. Рік волонтерства, безліч благодійних концертів на підтримку наших воїнів. Рік віри в перемогу, загартованість до ракетних обстрілів та невимовного бажання, щоб вся та російська гидота була знищена. Сильний та незламний народе України - перемога вже близько, ми вистоїмо та подолаємо ворога! Ми непереможні, тому що козацькому роду нема переводу! Слава Україні! Все буде Україна, бережіть себе та пийте якесь горнятко капучіно!»,- додає Панас Буйний.

Прем’єра: https://youtu.be/Zq3f5bSVP8U