logo
17/04
16/04
15/04
12/04
2 ...

«Хоч на трішки відволіктись»: Юний співак презентував пісню про кохання

08-12-2022 09:411212

«Хоч на трішки відволіктись»: Юний співак презентував пісню про кохання

Пісню «Почуття» 13-ти річний співак Денис Іваник написав сам. Через цю пісню він хоче, щоб кожна людина, попри всі труднощі, повірила у себе.

«Ця пісня була написана з метою, щоб український народ трішки відволікся від реаліїв сьогодення. Писати українську музику зараз вкрай важливо, бо тільки вона може відволікти від тих подій, що зараз відбуваються. Зокрема, хочеться, щоб люди частіше посміхалися і вірили у себе і своє майбутнє.

Відеороботу до цієї пісні  ми знімали у екстремальний умовах, з повітряними тривогами та відключеннями світла. Але, попри все, нам  з командою вдалося втілити задумане»,- ділиться Денис.

Почуття та любов наближають нас до перемоги, адже найкраще - це  бути поруч з рідними людьми.

"У наш час обійматися дуже потрібно. Саме обійми можуть передати всі почуття людини, як і турботи, так і переживання. Обійняти людину зовсім не складно, але приємно. І я б сказав навіть важливо, бо обійми мають певний вплив. Це прояв любові і навіть довіри. Обійми покращують стосунки між людьми, тому обійматися варто часто, адже саме обійми роблять цей світ добрішим і наповненим любов’ю»,- розповідає співак.

2022 рік відіб’ється в пам’яті та ввійде в історію.

«Цей рік змінив не лише мене, а й кожного українця. За цей рік змінилися цінності. Я зрозумів наскільки важливо просто обіймати та цінувати людей і все найкраще, що у мене є.

2022 був неочікуваним і складним для багатьох, але ми змогли подолати труднощі. У наступному році я б хотів, щоб світ був наповнений миром та добром. Не хотів би у новому році бачити ці проблеми і події, які бачив у 2022. Але цей рік знову ж таки буде непередбачуваним і хочеться надіятися лише на нашу перемогу та на все найкраще» ,- переконаний хлопець.

Прем’єра :https://youtu.be/dVXig3y8vFc