logo
17/04
2 ...

У Львові завтра зберуться працівники ЦНАПів зі всієї України

08-12-2022 16:17514

У Львові завтра зберуться працівники ЦНАПів зі всієї України
Фото: пресслужба ЛМР

Уже завтра на Всеукраїнський форум адміністративних послуг «Точка Дотику» у Львові завітають працівники Центрів надання адміністративних послуг з різних міст України, аби обмінятись досвідом та напрацювати нові ідеї.

Про це інформує пресслужба ЛМР.

«Сфера адміністративних послуг стрімко розвивається, тому тем для обговорень є надзвичайно багато. Ми створили майданчик для обміну досвідом та постановки нових цілей, аби робити послуги в Україні ще доступнішими. Спікерами будуть профільні міністерства, міжнародні організації, українські бізнеси, керівники ЦНАПів з різних куточків України», - зазначає директорка міського департаменту адміністративних послуг Валентина Бартошик.

Усі панелі і дискусії поділили на два основні блоки.

Перший блок форуму – «Надання послуг в період невизначеності». Учасники говоритимуть про виклики та можливості громад у час відновлення. Також вивчатимуть, як вплинув пережитий досвід на формування сфери адмінпослуг.

Другий блок – «Трансформація та адаптація адміністративних послуг». Учасники визначатимуть вектори руху та окреслять сучасні підходи у сервісі та наданні послуг.

Форум стартує о 10:00 у Центрі Митрополита Андрея Шептицького. Більше інформації про подію – на офіційній сторінці у Facebook.

До уваги представників ЗМІ: для участі у події потрібно зареєструватись за посиланням. Із собою потрібно мати документи та редакційні посвідчення.

Leopolis.news