logo
03/05
02/05
01/05
30/04
29/04
26/04
2 ...

«Нехай на мене в суд подають»: Жорсткі висловлювання мера Дрогобича про Зеленського

21-12-2022 15:513872

«Нехай на мене в суд подають»: Жорсткі висловлювання мера Дрогобича про Зеленського

Чинний голова Дрогобицької територіальної громади Тарас Кучма неодноразово жорстко та у грубій формі висловлювався проти діючого керівництва держави. Він неодноразово повторював як у приватних розмовах, так і публічно.

У одному із ефірів програми «Коментар» з Анною Валевською телеканалу «Еспресо», де говорили про кардинально інші речі, такі як прозорість бюджетів територіальних громад та їх відкритість перед громадянами, Тарас Кучма заявив, що вище керівництво країни знущається над нашою державою.

«Не побоюся, нехай на мене в суд подають, але «клоуни» не мають права знущатися над нашою державою. … Ті клоуни не мають права існування на наших верхівках. …Керувати державою вони не мають права», - грубо висловився у ефірі Тарас Кучма.

Відеофрагмент з цими словами можна переглянути тут.

Свого часу він навіть зняв два відеоролики з відповідною антиагітацією проти Зеленського, які були розміщені на його офіційній сторінці у Фейсбуці, проте невдовзі після перемоги останнього на виборах їх видалив. Однак у мешканців Дрогобича збереглося кілька скріншотів інших репостів.

Проте риторика міського голови Дрогобича дещо змінилася, коли виникла необхідність у залученні коштів для розвитку громади.

Юрій ЛУЖНИЙ, Leopolis.news