logo
29/03
28/03
27/03
2 ...

Львівські десантники перемогли на змаганнях ремонтників військової техніки (ФОТО)

13-09-2019 21:312017

Львівські десантники перемогли на змаганнях ремонтників військової техніки (ФОТО)

Команда техніків 80-ї окремої десантно-штурмової бригади зайняла перше місце у конкурсі відділень з ремонту бронетанкового озброєння та техніки військових частин Десантно-штурмових військ Збройних Сил України, які відбулися у Миколаєві на Львівщині.

Про це повідомляє пресслужба 79 окремої десантно-штурмової бригади.

Конкурс проходив у формі комплексного тактико-спеціального заняття з відпрацюванням визначених нормативів. Особовий складу ремонтних підрозділів ДШВ визначали найбільш професійно підготовлений підрозділ технічного забезпечення, і на практиці показали свої вміння та навички.

Змагання фахівців технічної частини проводилися комплексно. Протягом першого дня, десантники-техніки проходили тест на фізичну підготовленість і знання азів домедичної допомоги, другий день – на практиці показували свою кваліфікацію, технічну грамотність, практичні вміння та навички з розгортання ремонтної майстерні та безпосередньо роботі на техніці.

Спортивна номінація передбачала як базові вправи – біг на спритність і підтягування, так і специфічні – естафета 4х100. При цьому, десантники повинні були бігти з елементами обладнання (предметами) в руках – акумуляторна батарея, наповнена каністра, кабель і трос.

Тест зі знання азів домедичної підготовки проходив не менш напружено: спочатку десантники евакуювали умовного «пораненого» водія з бойової машини і потім надавали йому першу медичну допомогу. За ходом змагального етапу спостерігав медик, оцінюючи методичну правильність виконання вправи.

Другий день конкурсу для техніків мав виразну фахову спрямованість. Учасники заходу показали навченість, злагодженість та майстерність у діях при штатному рухомому засобі ремонту (ТРМ-80), вміння та практичні навички у розгортанні (використанні) основного технологічного обладнання протягом обмеженого часу, а також показали знання і практичні навички діагностування, проведення регулювання, основних вузлів (агрегатів) бронетранспортерів БТР-80.

Згідно результатів проведення конкурсу за сукупністю отриманих балів перше місце посіла команда техніків 80-ї окремої десантно-штурмової бригади, друге місце військовослужбовці 79 окремої десантно-штурмової бригади. Третє місце – ремонтний підрозділ 199 навчального центру ДШВ.

Leopolis.news