У Львівській облдержадміністрації – 120 вакантних посад

http://leopolis.news/post/77763/u-lvivskiy-oblderjadministraci--120-vakantnyh-posad

04/01/2023

Про це журналісту Leopolis.news повідомили в ЛОВА.

З 22 вакантних посад в апараті Львівської облдержадміністрації 7 можна віднести до керівних: заступник голови облдержадміністрації, представник Урядового уповноваженого з прав осіб з інвалідністю, начальник управління організаційної роботи та господарського забезпечення та начальник відділу господарського забезпечення цього ж управління, начальник відділу правового забезпечення юридичного управління, заступник начальника відділу персоналу та нагород, завідувач сектору внутрішнього аудиту. Решта вакансій – це головні і провідні спеціалісти різноманітних відділів, радник патронатної служби. Відповідно до штатного розпису Львівської обласної державної адміністрації на 2022 рік кількість працівників апарату визначена у 103 штатних одиниці.

У різноманітних самостійних структурних підрозділах ЛОВА станом на 1.12.2023 року було 98 вакантних посад. З усіх цих вакансій 27 посад належать до керівних: керівники департаментів, управлінь, відділів та їх заступники, завідувачі секторів. Вакантними є посади трьох директорів департаментів: Департаменту соціального захисту населення, Департаменту комунікацій та внутрішньої  політики, Департаменту екології та природних ресурсів.

У Департаменті дорожнього господарства станом на 1 грудня минулого року нараховувалось 7 вакантних посад, у Департаменті ПЕК, енергоефективності та ЖКГ – 15 вакансій, у Департаменті економічної політики – 2 вакансії, у Департаменті архітектури та розвитку містобудування – 6 вакансій, у Департаменті соціального захисту населення – 7 вакансій, в управлінні капітального будівництва – 8 вакансій, у Департаменті комунікацій та внутрішньої політики – 7 вакансій, у Департаменті охорони здоров’я – 4 вакансії, у Департаменті екології та природних ресурсів – 4 вакансії, у Департаменті з питань культури національностей та релігій – 2 вакансії, у Департаменті освіти і науки – 6 вакансій, у Департаменті агропромислового розвитку – 1 вакансія, в управлінні туризму та курортів – 3 вакансії, в Департаменті фінансів – 5 вакансій, в управління цифрового розвитку – 3 вакансій, у Службі у справах дітей – 4 вакансії, в Департаменті міжнародної технічної допомоги та міжнародного співробітництва – 8 вакансій, в управлінні транспорту та зв’язку – 1 вакансія, в управлінні молоді та спорту – 4 вакансії, Департаменті з питань цивільного захисту – 1 вакансія.  Жодної вільної вакантної посади немає у Державному архіві Львівської області.

У лютому минулого року в апараті Львівської обласної державної адміністрації було 16 вакантних посад та ще 99 вакансій у різноманітних самостійних структурних підрозділах. 

Маркіян ВОЙТОВИЧ, Leopolis.news