logo
05/05
04/05
2 ...

У Львівській ОВА вирішили оцінити корупційні ризики у своїй діяльності

06-01-2023 10:442087

У Львівській ОВА вирішили оцінити корупційні ризики у своїй діяльності
Фото: ілюстративне

Голова Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький підписав розпорядження про проведення оцінювання корупційних ризиків.

Відповідний документ про це з’явився на офіційному сайті ЛОДА.

Своїм розпорядженням голова ОВА зобов’язав розпочати проведення оцінювання корупційних ризиків у діяльності обласної державної адміністрації у форматі самооцінювання. Сектору з питань запобігання та виявлення корупції апарату обласної державної адміністрації доручено розробити проєкт розпорядження голови облдержадміністрації про утворення робочої групи з оцінювання корупційних ризиків в обласній державній адміністрації, затвердження її персонального складу та положення про неї в термін до 20 січня 2023 року.

Департаменту комунікацій та внутрішньої політики обласної державної адміністрації також доручено не пізніше 3 робочих днів з дня прийняття цього розпорядження оприлюднити його на офіційному вебсайті Львівської обласної державної адміністрації для забезпечення можливості надання представниками громадськості кандидатур для включення до складу робочої групи шляхом направлення пропозицій на електронну пошту: korupcija@loda.gov.ua протягом 10 днів з дня оприлюднення цього розпорядження.

Координацію роботи щодо виконання цього розпорядження покладено на керівника апарату обласної державної адміністрації І. Шурпяк.

Маркіян ВОЙТОВИЧ, Leopolis.news