logo
19/04
18/04
17/04
16/04
2 ...

Правоохоронці затримали 25-річного мешканця Золочева, який пограбував жінку на вулиці

17-01-2023 15:231309

Правоохоронці затримали 25-річного мешканця Золочева, який пограбував жінку на вулиці
Фото: поліція Львівської області

16 січня, близько 16.00, під час відпрацювання території співробітники групи реагування патрульної поліції Золочівського районного відділу поліції отримали повідомлення про те, що на вулиці Перемоги у місті Золочів невідомий пограбував 25-річну місцеву мешканку.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Правоохоронці негайно прибули на місце події. Як встановили поліцейські, на вулиці на жінку напав невідомий чоловік та незаконно заволодів сумочкою потерпілої, в якій були грошові кошти, мобільний телефон та інші цінні речі. Вже невдовзі неподалік від місця події правоохоронці виявили чоловіка, причетного до скоєння злочину.

На місці працювала слідчо-оперативна група територіального підрозділу поліції. Поліцейські встановили особу зловмисника, 25-річного місцевого мешканця, та затримали його у порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України.

Речові докази у нього вилучено.

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Золочівської окружної прокуратури, відкрили кримінальне провадження за ч.4 ст.186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Досудове розслідування триває.

Правоохоронці вкотре нагадують, що в умовах воєнного стану за скоєння крадіжки, грабежу, розбою, вимагання, а також за привласнення, розтрату майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем, передбачені максимальні покарання.

Підготувала Ольга Балух, Leopolis.news