logo
28/03
2 ...

Нічна ДТП у Самборі завершилась стріляниною

17-09-2019 10:252204

Нічна ДТП у Самборі завершилась стріляниною

У Самбірський відділ поліції звернувся 27-річний мешканець райцентру, котрий повідомив, що близько другої години ночі у місті Самбір у нього виник конфлікт з невідомим чоловіком, котрий при цьому здійснив кілька пострілів у повітря з невідомої зброї.

Як інформує відділ комунікації поліції Львівської області, на місце події негайно виїхала група реагування патрульної поліції та слідчо-оперативна група. Як встановили правоохоронці, конфлікт між заявником та 32-річний мешканцем одного з сіл району виник через ДТП – незначне зіткнення їх автомобілів «Тойота» та «БМВ». Під час з’ясовування стосунків чоловіки вчинили шарпанину, а старший із них здійснив два постріли у повітря із зброї, схожої на шумовий (стартовий) пістолет.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.296 (хуліганство) КК України. Санкція статті передбачає покарання – штраф або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до п’яти років. Предмет, схожий на шумовий пістолет «Екол», поліцейські вилучили та скерували на експертне дослідження. Обставини події встановлюються. 

Leopolis.news